Goed nieuws voor de streekontmoeting

stay at home 4960735 640

Contactsporten zijn weer toegestaan. We zijn dan ook direct begonnen met de voorbereidingen van de streekontmoeting van seizoen 2020-2021. We moeten nog even puzzelen hoe we dit kunnen organiseren en de Covid-19 maatregelen toe kunnen passen, maar dat gaat goedkomen.

Dan blijft nog de vraag hoe we het afgelopen seizoen af gaan handelen. Velen van jullie hebben je best gedaan maar geen beker aan het eind gekregen. Wij zijn bezig met de eindprijzen van het seizoen te regelen. We zullen dit via jouw sportschool doen. In verband met de vakanties gaat dit in september plaatsvinden. Iedereen die minstens twee keer heeft meegedaan, krijgt van ons een mooie beker.

 

Selecteer een contactpersoon:
Afbeelding contactpersoon
Adres:
BS De Bolderik Pastoor Lipsplantsoen 4
Hank
Noord-Brabant
4273 XX
Nederland
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://www.mens-sana.nl/
Stuur een e-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.
Overige gegevens:

Het weergegeven adres is de locatie van de streekontmoeting. Dit is niet noodzakelijk de locatie waar de vereniging gevestigd is. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de website van de vereniging.

In de uitnodiging die u van uw eigen judoclub ontvangt staat het telefoonnummer waar u op de dag van de streekontmoeting naar toe kunt bellen indien nodig.

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com